Stichting Reanimatie en AED onderwijs Altena
Start Over de stichting Cursus aanbod Cursus data Inschrijven Contact Leslokatie hartslagnu.nl Privacy

Aanmelden bij www.hartslagnu.nl

Iedereen die een hartstilstand krijgt is gebaat bij snelle hulp.Hoe eerder er gereanimeerd en gedefibrilleerd wordt des te beter.

Tegenwoordig zijn op veel plaatsen in Nederland publieke AED's beschikbaar maar niet iedereen weet waar deze toestellen hangen. Dit zou kunnen betekenen dat iemand niet of niet tijdig gedefibrilleerd word terwijl er wel een AED in de buurt is.

Daarom is een systeem ontwikkeld dat de locaties van de AED-apparaten inzichtelijk maakt en er voor zorgt dat via de meldkamer de juiste mensen worden ingeschakeld om hulp te bieden.

Deelname geschied door u op te geven via de site van hartslagnu.nl. doormiddel van een sms of een whatsapp krijgt u dan een melding als er een reanimatie bij u in de buurt is en en het verzoek om hulp te gaan bieden op het opgegeven adres.

Binnen de gemeente Woudrichem verzorgt de Stichting Reanimatie en AED onderwijs samen met de Gemeente Woudrichem het AED netwerk.

Indien u deel wenst te nemen aan dit systeem dient u zich zelf op te geven. Wij doen dit niet voor u.
Ook als u een herhalingsles heeft gevolgd moet u dit zelf weer doorgeven aan hartslagnu.nl anders word u niet meer opgeroepen. u krijgt eerst nog een melding dat uw diploma verloopt van hartslagnu.nl

http://www.hartslagnu.nl/